Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Taste the deep light blue of Greek sea in your plates


The Greek sea, the most beautiful and famous sea in the world, hides treasures in its waters.
Pasta with fresh seafood
In Pefko Lipsi restaurant we discover these treasures, and we take them, just to bring to your plates, the “deep blue” of the Greek sea and to travel your palate to unique pleasures.

Octopus, calamari, shrimps, mussels, and other always fresh fish, cooked with fresh local products are some of our best specialities.

Octopus in vinegar is one of the most famous dish. 

Pasta with fresh seafood is a dish that will make you feel like “Jacques-Yves Cousteau” discovering new worlds of pleasure.

Saganaki shrimp, with feta cheese, fresh tomato, is the delicious union of the “queen of the Greek cheeses” feta with the shrimp and the Greek fresh tomato. The best way to start an unforgettable meal.
Grilled Squib (Calamari) with melted feta cheese

Grilled Calamari with melted feta cheese and lemon sauce is a special dish that will make you think that paradise can exist on a table.

Visit our restaurant PEFKO LIPSI  and start your exploration into new depths of pleasure.


"Il colore blu profondo del mare greco nei vostri piatti."
Il mare greco, il mare più bello e famoso del mondo, nasconde tesori nelle sue acque.
Nel ristorante Pefko Lipsi scopriamo questi tesori, per portarli in tavola: il "profondo blu" del mare greco per un viaggio all'insegna di sapori unici nel vostro palato.

Polpo, calamari, gamberi, cozze e altri pesci sempre freschi, si sposano con prodotti locali genuini creando una festa di sapori.
Octopus in vinegar - Polpo in aceto

Polpo in aceto è uno dei piatti che vi fara' dimenticare tutto quello che si sapeva fino ad ora riguardo al polpo.

Pasta con frutti di mare è un piatto che vi farà sentire come "Jacques-Yves Cousteau": scoprirete nuovi mondi di piacere.







Saganaki shrimp Gamberi Saganaki
Gamberi Saganaki, con formaggio feta, pomodoro fresco, è l'unione deliziosa della "regina dei formaggi greci" feta con i gamberi e il pomodoro fresco greco. Il modo migliore per iniziare un pasto indimenticabile.

Calamari alla griglia con formaggio fuso feta e salsa di limone è un piatto speciale che vi farà pensare che il paradiso può esistere anche a tavola.

Visitate il nostro ristorante PEFKO a LIPSI e iniziate il vostro viaggio in nuovi mondi di piacere.

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