In Greece we are very
lucky.
We have very rich and generous land and seas which are giving us many
fresh and delicious ingredient, to create delicious dishes.
Our seas is full of
fresh fish, and a wide variety of seafood. The perfect start for the creation
of unique dishes.
Our land gives us vegetables, legumes, fruits,
herbs, olives, and allows us to choose according to the season the best cooking
ingredients.
We create dreamy dishes that make your visit in Greece an unforgettable gastronomical
experience.
In “Pefko Lipsi” restaurant our philosophy is
to bring the treasures of the Greek land and sea in your dish. We always choose
“local” and ‘seasonal” products.
We use
special local ingredients such as: Goat meat from the farm at Koimisi area in
Lipsi, vegetables from Lipsi and Leros and piglets from Lipsi Island. Fish, octopus
and squids all are fished from our seas. Our bread is freshly cooked in the wood oven
of the bakery in Lipsi.
Visit us and discover
a new world of taste!
Fresh ingredients, local and seasonal are cooked by Pefko Lipsi Team! |
"La nostra filosofia alimentare".
In Grecia siamo
molto fortunati. Abbiamo una terra molto ricca e generosa, e mari anche molto ricce e generose, che ci stanno
dando molte materie prime fresche e deliziose, per creare piatti
indimenticabili.
Il nostro mare è
ricco di pesce fresco, e una grande varietà di frutti di mare. L'inizio
perfetto per la creazione di piatti unici.
La
nostra terra ci offre verdure, legumi, frutta, erbe,
olive, e ci permette di scegliere in base alla stagione,
i migliori ingredienti di cottura.
La nostra fantasia e il nostro desiderio di creare il piatto migliore, integrare le materie prime che abbiamo a nostra disposizione, e ci aiutano a creare piatti da sogno che
rendono la vostra visita in
Grecia un'esperienza indimenticabile gastronomica.
La
nostra filosofia in "Pefko Lipsi" ristorante, è di
portare i tesori della terra e della mare greca
nel vostro piatto. Abbiamo sempre
scegliere prodotti "locale" e 'stagionale".
Usiamo speciali
ingredienti locali, quali: carne di capra dalla fattoria a zona Koimisi a
Lipsi, verdure di Lipsi e Leros e suinetti di Isola di Lipsi. Pesce, polpi e
calamari sono tutti pescati dai nostri mari. Il nostro pane viene cucinato nel
forno a legna del forno a Lipsi.
Venite a trovarci
e scoprire un nuovo mondo di gusto!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου